Το OSSEODUO είναι μια μονάδα ελέγχου που σχεδιάστηκε ειδικά για τη διαμόρφωση των οστών και την εκτομή των μαλακών και σκληρών ιστών κατά τη διάρκεια χειρουργικών επεμβάσεων, που χρησιμοποιούνται ιδιαίτερα για νευροχειρουργική επέμβαση στον εγκέφαλο, στη σπονδυλική στήλη, στο αυτί, στη μύτη, στο λαιμό. Γναθοπροσωπική χειρουργική, οτονευροχειρουργική, χειρουργική σπονδυλικής στήλης και νευροχειρουργική. Έρχεται με 3 τρόπους λειτουργίας για επιλογή: φρέζα, τρυπάνι ή OSSEOSTAP.

Η Bien-Air προσφέρει αποσπώμενα προστατευτικά κρανίου που σας επιτρέπουν να επιλέξετε τη φρέζα της επιλογής σας αναλόγως την επέμβαση. Η ασφάλεια του συγκροτήματος μικροκινητήρα / χειρολαβής / κρανιοτομής είναι εγγυημένη με το μοναδικό σύστημα κλειδώματος, εξασφαλίζοντας μηδενικές δονήσεις με μεγαλύτερη ακρίβεια και ευκολία χρήσης. Κάθε χειρολαβή είναι ενσωματωμένη με ακριβή άρδευση μέσω δύο ακροφυσίων στο τέλος κάθε ρύχγους της.

Η νέα γενιά εργαλείων PM2 είναι έως 51% ελαφρύτερα και 37% μικρότερη από τις συμβατικές χειρολαβές. Ο άνετος χειρισμός της χειρολαβής είναι εγγυημένος.

Με το ενσωματωμένο σύστημα άρδευσης, η χειρολαβή ψύχεται κατά τη διάρκεια μιας μακράς διαδικασίας, διασφαλίζοντας παράλληλα τέλεια ορατότητα και χειρισμό. Οι νέες χειρολαβές είναι συμβατές με μικροκινητήρες Bien-Air NANO και RAPIDO.

Η χειρολαβή PM2 PERFO προσφέρει μεγάλη ροπή για να ελέγξει ακόμη και τα πιο σκληρά και παχύτερα οστά. Ο εργονομικός σχεδιασμός, ο τέλειος έλεγχος χειρισμού και η εξαιρετική απόδοση είναι ό, τι μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτό. Ο σχεδιασμός του προσαρτήματος Hudson διασφαλίζει τη συμβατότητα με όλα τα εργαλεία διάτρησης αυτού του τύπου.
O μικροκινητήρας NANO είναι αξιοσημείωτος για την ελαφριά, εργονομική και εξαιρετικά χαμηλού θορύβου σχεδιασμού του. Ο εξαιρετικός χειρισμός και έλεγχος του NANO είναι εγγυημένος λόγω του μειωμένου μεγέθους και βάρους του. Ο εξαιρετικά ακριβής έλεγχος και οι τελευταίες λειτουργίες του καθιστούν το εργαλείο του χειρουργού κατ ‘εξοχήν.

ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Με 51% ελαφρύτερο και 37% μικρότερο από τη νέα σειρά χειρολαβών PM2, ο χειρισμός των εργαλείων δεν ήταν ποτέ καλύτερος. Η γραμμή PM2 της Bien-Air προσφέρει χειρολαβές συμβατές με μικροκινητήρες NANO και RAPIDO.

Η σειρά PM2 αποστειρωμένων φρεζών μιας χρήσης έχει σχεδιαστεί ειδικά για χρήση με τις χειρολαβές PM2 σε ταχύτητες έως και 80.000 rpm.
Η νέα γενιά φρεζών PM2 μπορεί να επεκταθεί μέχρι 3 διαφορετικά μήκη.
Μια ευρεία επιλογή διαμέτρου διατίθεται σε διάφορα υλικά όπως: ανοξείδωτο χάλυβα, καρβίδιο, διαμάντι, τραχύ διαμάντι.
Η Bien-Air προσφέρει από την ίδρυσή της το 1959 εργαλεία ελβετικής ποιότητας στα ENT και Neurosurgeries. Με τις καλύτερες τεχνολογίες και προηγμένες διαδικασίες κατασκευής, τα χαρακτηριστικά των οργάνων της είναι εγγυημένα στο υψηλότερο επίπεδο με ακρίβεια, αξιοπιστία και εργονομία, ανάπτυξη.